Hôtel - Restaurant Les Glycines

Black Perigord, Les Eyzies-de-Tayac-Sireuil
Hôtel - Restaurant Les Glycines Genel
Hôtel - Restaurant Les Glycines Genel
Hôtel - Restaurant Les Glycines Genel
Hôtel - Restaurant Les Glycines Genel
Hôtel - Restaurant Les Glycines Öne Çıkan Resim
Image More +52 fotoğraf
Hôtel - Restaurant Les Glycines
4 Avenue de Laugerie Black Perigord, Les Eyzies-de-Tayac-Sireuil

Les Eyzies bölgesindeki Hôtel - Restaurant Les Glycines konaklamanızda, Vezere Vadisi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Museum of Castel-Merle ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Musee National de Prehistoire (Ulusal Tarihöncesi Müzesi) ile 0,5 mi (0,7 km) ve Abri Pataud ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Fransız mutfağı seven misafirler için Le 1862 ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

23 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Charme)
Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Oda,
Oda, Engellilere Uygun
Süit
Süit (Lodge)
Oda
Oda (Lodge)
Junior
Junior Süit
Junior
Junior Süit (4 - Terrasse)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x