Hôtel du Centenaire

Black Perigord, Les Eyzies-de-Tayac-Sireuil
Hôtel du Centenaire Genel
Hôtel du Centenaire Genel
Hôtel du Centenaire Öne Çıkan Resim
Hôtel du Centenaire Dış Mekan
Hôtel du Centenaire Dış Mekan
Image More +103 fotoğraf
Hôtel du Centenaire
2 Avenue Cingle Black Perigord, Les Eyzies-de-Tayac-Sireuil

Hôtel du Centenaire misafirlere Les Eyzies merkezinde, Vezere Vadisi yakınında ve Musee National de Prehistoire (Ulusal Tarihöncesi Müzesi) ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Abri Pataud ile 0,2 mi (0,4 km) ve Grotte de Font-de-Gaume ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Yerel mutfak alanında uzman olan LA TABLE DU CENTENAIRE yemek servisi için ideal; bu otelde toplam 2 restoran var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 19 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bisiklet turu bilgileri sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Oda
Luxury
Luxury Süit
Deluxe
Deluxe Oda, Balkon, Havuz Manzaralı
Comfort
Comfort Oda
Classic
Classic Süit
Deluxe
Deluxe Süit, Teras
Deluxe
Deluxe Oda, Teras
Exclusive
Exclusive Süit, Sauna

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x