Hotel - Restaurant Crystal

Alsace, Erstein
Hotel - Restaurant Crystal Genel
Hotel - Restaurant Crystal Genel
Hotel - Restaurant Crystal Genel
Hotel - Restaurant Crystal Genel
Hotel - Restaurant Crystal Genel
Image More +60 fotoğraf
Hotel - Restaurant Crystal
43 Avenue de la Gare Alsace, Erstein

Erstein bölgesindeki Hotel - Restaurant Crystal konaklamanızda Wurth Müzesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Rhine ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Europa-Park ile 17,6 mi (28,3 km) ve Tren İstasyonu Meydanı ile 14,4 mi (23,1 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman bar/oturma salonu Le B misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 69 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca kayak dolabı, ortak alanda televizyon ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Süit
Süit
Room
Superior Oda
Room
Superior Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x