Le Moulin de Krautergersheim

Alsace, Krautergersheim
Le Moulin de Krautergersheim Öne Çıkan Resim
Le Moulin de Krautergersheim Dış Mekan
Le Moulin de Krautergersheim Oda Düzeni
Le Moulin de Krautergersheim Banyo Özellikleri
Le Moulin de Krautergersheim Dış Mekanlar
Image More +1 fotoğraf
Le Moulin de Krautergersheim
49 Rue du Moulin Alsace, Krautergersheim

Krautergersheim bölgesindeki Le Moulin de Krautergersheim misafirlere kırsal bölgede, Vosges Mountains ve L'O Waterpark ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Tren İstasyonu Meydanı ile 15,7 mi (25,3 km) ve Strazburg Katedrali ile 16,3 mi (26,2 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için odalarda düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları, video oyun konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x