Hôtel Restaurant Claude Darroze

Entre-deux-mers, Langon
Hôtel Restaurant Claude Darroze Genel
Hôtel Restaurant Claude Darroze Öne Çıkan Resim
Hôtel Restaurant Claude Darroze Dış Mekan
Hôtel Restaurant Claude Darroze Dış Mekan
Hôtel Restaurant Claude Darroze İç Mekan
Image More +41 fotoğraf
Hôtel Restaurant Claude Darroze
95 cours du général leclerc Entre-deux-mers, Langon

Hôtel Restaurant Claude Darroze konaklamanızda Langon merkezinde, Chateau de Fargues Şaraphanesi ve Graves ve Sauternais Golf Sahası 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu golf dostu otel Bordeaux Label ile 5,6 km (3,5 mi) ve Venus Şatosu ile 6,2 km (3,9 mi) mesafede.

Otelin Fransız mutfağı alanında uzman restoranı Maison Claude Darroze misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 16 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve banket salonu gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet ve valiz dolabı vardır. Langon bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2314 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Signature
Signature Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x