Château Lafaurie-Peyraguey Hôtel & Restaurant LALIQUE

Bordeaux Şarabı Bölgesi (bölge), Bommes
Château Lafaurie-Peyraguey Hôtel & Restaurant LALIQUE Genel
Château Lafaurie-Peyraguey Hôtel & Restaurant LALIQUE Genel
Château Lafaurie-Peyraguey Hôtel & Restaurant LALIQUE Öne Çıkan Resim
Château Lafaurie-Peyraguey Hôtel & Restaurant LALIQUE Dış Mekan
Château Lafaurie-Peyraguey Hôtel & Restaurant LALIQUE Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Château Lafaurie-Peyraguey Hôtel & Restaurant LALIQUE
Lieu dit Peyraguey Bordeaux Şarabı Bölgesi (bölge), Bommes

Bommes bölgesindeki Château Lafaurie-Peyraguey Hôtel & Restaurant LALIQUE misafirlere tarihi bölgede, Chateau Sigalas-Rabaud ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Chateau Filhot ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Bordeaux Label ile 3,6 mi (5,9 km) ve Venus Şatosu ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için LALIQUE ideal; otelin kaliteli ve rafine yemek sunan restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

13 odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 55-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler bitişik şaraphane gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Süit
Süit
Royal
Royal Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x