Hotel Restaurant Bieberstuben

Ruhr (bölge), Lendringsen
Hotel Restaurant Bieberstuben Öne Çıkan Resim
Hotel Restaurant Bieberstuben Yerinde Yemek
Hotel Restaurant Bieberstuben Banyo Tipleri
Hotel Restaurant Bieberstuben Banyo Tipleri
Hotel Restaurant Bieberstuben Dış Mekanlar
Image More +3 fotoğraf
Hotel Restaurant Bieberstuben
Bieberkamp 14 Ruhr (bölge), Lendringsen

Menden bölgesindeki Hotel Restaurant Bieberstuben konaklamanızda, Rothaar Mountains Nature Park yakınında ve Arnsberg Ormanı Doğa Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Westfalenhallen ile 28,7 mi (46,2 km) ve Signal Iduna Parkı ile 29,1 mi (46,8 km) mesafede.

Hotel Restaurant Bieberstuben misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 9 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca piknik alanı, barbekü ızgaraları ve otomatik satış makinesi vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x