Hotel Haus Lenze

Ruhr (bölge), Lendringsen
Hotel Haus Lenze Öne Çıkan Resim
Hotel Haus Lenze Dış Mekan
Hotel Haus Lenze Dış Mekan
Hotel Haus Lenze Dış Mekan
Hotel Haus Lenze Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Hotel Haus Lenze
Bieberkamp 83 Ruhr (bölge), Lendringsen

Menden bölgesindeki Hotel Haus Lenze konaklamanızda, Rothaar Mountains Nature Park yakınında ve Arnsberg Ormanı Doğa Parkı ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Westfalenhallen ile 29,4 mi (47,3 km) ve Signal Iduna Parkı ile 29,8 mi (48 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 9 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x