Hotel Restaurant Angelo

Mitte
Hotel Restaurant Angelo Öne Çıkan Resim
Hotel Restaurant Angelo Dış Mekan
Hotel Restaurant Angelo Yerinde Yemek
Hotel Restaurant Angelo Yerinde Yemek
Hotel Restaurant Angelo Yerinde Yemek
Image More +35 fotoğraf
Hotel Restaurant Angelo
Saargemünder Str. 28 , Mitte

Saarbruecken (Sankt Arnual) bölgesindeki Hotel Restaurant Angelo misafirlere Historisches Museum Saar ve Saarbruecken Kalesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Museum für Vor- und Frühgeschichte ile 0,8 mi (1,3 km) ve Museum in Der Schlosskirche ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

1, Hotel Restaurant Angelo misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 16 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x