ESPLANADE Saarbrücken

Mitte
ESPLANADE Saarbrücken Genel
ESPLANADE Saarbrücken Öne Çıkan Resim
ESPLANADE Saarbrücken İç Mekan
ESPLANADE Saarbrücken Kahvaltı
ESPLANADE Saarbrücken Yerinde Yemek
Image More +15 fotoğraf
ESPLANADE Saarbrücken
Nauwieserstraße 5 , Mitte

ESPLANADE Saarbrücken misafirlere Saarbruecken merkezinde, Theater im Viertel Studiotheater yakınında ve Saarlaendisches Staatstheater ile yürüyerek 7 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Moderne Galerie ile 0,6 mi (1 km) ve Theaterschiff-Maria-Helena ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

ESPLANADE Saarbrücken misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler 16 ayrı ayrı dekore edilmiş odada iPod takma konsolu ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 49-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Chambre
Chambre Lumière
Chambre
Chambre Cosy

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x