Hôtel & Résidence Lido Marana

Furiani
Hôtel & Résidence Lido Marana Genel
Hôtel & Résidence Lido Marana Genel
Hôtel & Résidence Lido Marana Öne Çıkan Resim
Hôtel & Résidence Lido Marana Dış Mekan
Hôtel & Résidence Lido Marana Kahvaltı
Image More +54 fotoğraf
Hôtel & Résidence Lido Marana
Route du Stade , Furiani

Hôtel & Résidence Lido Marana misafirlere Furiani bölgesinde, plaj yakınında, Stade Armand Cesari ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Rico et les Pirates ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu rezidans Ecomusee du Fortin ile 0,8 mi (1,3 km) ve L'Arinella Plajı ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca rezidansta belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 52 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için sağlık kulübü ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Stüdyo
Stüdyo (3 persons)
Apart
Apart Daire (4 persons)
Comfort
Comfort Apart Daire (4 persons)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (6 persons)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x