Hôtel des Gouverneurs

Bastia
Hôtel des Gouverneurs Genel
Hôtel des Gouverneurs Genel
Hôtel des Gouverneurs Öne Çıkan Resim
Hôtel des Gouverneurs Dış Mekan
Hôtel des Gouverneurs Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Hôtel des Gouverneurs
3 bis rue des Turquines , Bastia

Hôtel des Gouverneurs konaklamanızda Bastia merkezinde, Bastia Vieux Limanı Marinası ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde ve Place St-Nicolas ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Port de Bastia Limanı ile 3,2 km ve La Marana Plajı ile 6 km mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.30, hafta sonu 7.30 ve 13.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

26 odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 40-cm düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Zemin Kat
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı
Süit,
Süit, Deniz Manzaralı
Family
Family Süit
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x