Hotel Villa Carmen

Kuzey Garda Gölü, Italian Alps
Hotel Villa Carmen Genel
Hotel Villa Carmen Genel
Hotel Villa Carmen Genel
Hotel Villa Carmen Genel
Hotel Villa Carmen Genel
Image More +60 fotoğraf
Hotel Villa Carmen
Via Gardesana, 372 Kuzey Garda Gölü, Italian Alps

Malcesine bölgesindeki Hotel Villa Carmen konaklamanızda, Parco Alto Garda Bresciano ve Consorzio Olivicoltori di Malcesine ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Limone Sul Garda Limanı ile 17,4 mi (27,9 km) ve Castello Scaligeri ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 24 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Room
Family Süit
Room
Economy Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x