Hotel Regina Corfu

Korakádes
Hotel Regina Corfu Genel
Hotel Regina Corfu Genel
Hotel Regina Corfu Öne Çıkan Resim
Hotel Regina Corfu Dış Mekan
Hotel Regina Corfu Kahvaltı
Image More +17 fotoğraf
Hotel Regina Corfu
vasilatika , Korakádes

Hotel Regina Corfu misafirlere Korfu bölgesinde, plaj yakınında, Ionian Sea ve Boukari Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kavos Plajı ile 10,7 mi (17,3 km) ve Lakkiess Beach ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Korfu bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3229 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Basic
Basic Üç Kişilik Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x