Hotel Reale Ristorante

Monregalese, Roccaforte Mondovì
Hotel Reale Ristorante Genel
Hotel Reale Ristorante Genel
Hotel Reale Ristorante Genel
Hotel Reale Ristorante Genel
Hotel Reale Ristorante Genel
Image More +51 fotoğraf
Hotel Reale Ristorante
Via Delle Terme, 13 Monregalese, Roccaforte Mondovì

Roccaforte Mondovì bölgesindeki Hotel Reale Ristorante konaklamanızda, Piedmont Alpleri ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Nivolano Spa ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Pian del lupo ile 1,4 mi (2,3 km) ve Agile Compass - Day Tours ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Hotel Reale Ristorante, Hotel Reale Ristorante misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 22 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kapalı havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Grand Süit, Bağlantılı Odalar
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x