Agriturismo Locanda Cà Del Pian

Monregalese, Villanova Mondovi
Agriturismo Locanda Cà Del Pian Öne Çıkan Resim
Agriturismo Locanda Cà Del Pian Dış Mekan
Agriturismo Locanda Cà Del Pian Dış Mekan
Agriturismo Locanda Cà Del Pian İç Mekan
Agriturismo Locanda Cà Del Pian Kahvaltı
Image More +24 fotoğraf
Agriturismo Locanda Cà Del Pian
Garavagna - Località Scau di Viet 3 Monregalese, Villanova Mondovi

Villanova Mondovi bölgesindeki Agriturismo Locanda Cà Del Pian misafirlere dağda, Piedmont Alpleri ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Dossi Mağarası ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu çiftlik oteli Santa Caterina Kilisesi ile 2,5 mi (4 km) ve Campanile di Santa Caterina ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Agriturismo Ca' Del Pian, Agriturismo Locanda Cà Del Pian misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve kütüphane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı (Bisalta)
Room
Comfort Oda, Dağ Manzaralı (Monviso)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x