Hotel Real Plaza Aguascalientes

El Bajio, Aguascalientes
Hotel Real Plaza Aguascalientes Genel
Hotel Real Plaza Aguascalientes Genel
Hotel Real Plaza Aguascalientes Genel
Hotel Real Plaza Aguascalientes Genel
Hotel Real Plaza Aguascalientes Öne Çıkan Resim
Image More +34 fotoğraf
Hotel Real Plaza Aguascalientes
Avenida Adolfo López Mateos 320 Oriente El Bajio, Aguascalientes

Hotel Real Plaza Aguascalientes misafirlere Aguascalientes merkezinde, esus Maria Romo Recreation Park ve Plaza Patria ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel San Marcos Fuarı ile 1,5 mi (2,3 km) ve Jose Guadalupe Posada Müzesi ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Mezzanine misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 271 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Family Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x