Hotel Avenida

Bajio, Aguascalientes
Hotel Avenida Öne Çıkan Resim
Hotel Avenida Dış Mekan
Hotel Avenida Dış Mekan
Hotel Avenida İç Mekan
Hotel Avenida İç Mekan
Image More +11 fotoğraf
Hotel Avenida
Av. Francisco I. Madero 466 Zona Centro Bajio, Aguascalientes

Hotel Avenida misafirlere Aguascalientes (Zona Centro) bölgesinde, Douglas Kalesi ve San Antonio Tapınağı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel San Marcos Fuarı ile 1,4 mi (2,2 km) ve Aguascalientes Müzesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 45 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Özel Banyo
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Özel Banyo
Room
Superior Dört Kişilik Oda, Özel Banyo
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x