Hotel Ratna Palace Residency

Thane
Hotel Ratna Palace Residency Genel
Hotel Ratna Palace Residency Öne Çıkan Resim
Hotel Ratna Palace Residency İç Mekan
Hotel Ratna Palace Residency Yerinde Yemek
Hotel Ratna Palace Residency Yerinde Yemek
Image More +10 fotoğraf
Hotel Ratna Palace Residency
Chandanwadi , Thane

Thane (Thane West) bölgesindeki Hotel Ratna Palace Residency misafirlere Shitila Devi Temple ve Kelva Fort ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel ABD Başkonsolosluğu ile 14 mi (22,5 km) ve Juhu Plajı ile 16,2 mi (26 km) mesafede.

Hint mutfağı sevenler için Malvan Tadka ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimiz için telefon bulunmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Oda
Business
Business Oda
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x