Hotel Rang Sharda

Düzlükler, Bandra West
Hotel Rang Sharda Öne Çıkan Resim
Hotel Rang Sharda Dış Mekan
Hotel Rang Sharda Banyo Tipleri
Hotel Rang Sharda Lobi
Hotel Rang Sharda Oda
Hotel Rang Sharda
Krishna Chandra Marg, Near Lilavati Hosp Bandra West Düzlükler, Bandra West

Hotel Rang Sharda misafirlere Bombay (Bandra West) bölgesinde, Lilavati Hastanesi ve Hill Road ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Juhu Plajı ile 2,9 mi (4,7 km) ve ABD Başkonsolosluğu ile 3,9 mi (6,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 65 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Süit,
Süit, Deniz Manzaralı
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x