Hotel Metro Palace

Düzlükler, Bandra West
Hotel Metro Palace Genel
Hotel Metro Palace Genel
Hotel Metro Palace Öne Çıkan Resim
Hotel Metro Palace Dış Mekan
Hotel Metro Palace Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Hotel Metro Palace
355 Ramdas Nayak Road Bandra (west) Mumbai Düzlükler, Bandra West

Hotel Metro Palace misafirlere Bombay (Bandra West) bölgesinde, Hill Road yakınında ve Linking Road ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Juhu Plajı ile 2,5 mi (4 km) ve ABD Başkonsolosluğu ile 3,1 mi (4,9 km) mesafede.

B DESI yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 35 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Yarı açık banyolar, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x