Hotel R Continental

Delhi Merkez, Yeni Delhi
Hotel R Continental Öne Çıkan Resim
Hotel R Continental Dış Mekan
Hotel R Continental Dış Mekan
Hotel R Continental Dış Mekan
Hotel R Continental İç Mekan
Image More +20 fotoğraf
Hotel R Continental
9966/71, street # 4, Multani Dhanda Pahar Ganj Delhi Merkez, Yeni Delhi

Yeni Delhi (Paharganj) bölgesindeki Hotel R Continental misafirlere Gole Pazarı ve Lady Hardinge Tıp Okulu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cuma Mescidi ile 1,6 mi (2,6 km) ve Chandni Chowk ile 3,3 mi (5,4 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x