Hotel De Hocks Deluxe

Delhi Merkez, Yeni Delhi
Hotel De Hocks Deluxe Öne Çıkan Resim
Hotel De Hocks Deluxe Dış Mekan
Hotel De Hocks Deluxe Dış Mekan
Hotel De Hocks Deluxe Dış Mekan
Hotel De Hocks Deluxe İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
Hotel De Hocks Deluxe
8/7 DB Gupta Road Delhi Merkez, Yeni Delhi

Yeni Delhi (Paharganj) bölgesindeki Hotel De Hocks Deluxe misafirlere Gole Pazarı ve Lady Hardinge Tıp Okulu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Cuma Mescidi ile 1,7 mi (2,7 km) ve Chandni Chowk ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

32 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için bitişik şaraphane ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Family Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x