Hotel Quinta Chiapas

Tuxtla Gutierrez
Hotel Quinta Chiapas Genel
Hotel Quinta Chiapas Öne Çıkan Resim
Hotel Quinta Chiapas Dış Mekan
Hotel Quinta Chiapas Dış Mekan
Hotel Quinta Chiapas Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Hotel Quinta Chiapas
Libramiento Sur Poniente 412 Bugambilias , Tuxtla Gutierrez

Tuxtla Gutierrez bölgesindeki Hotel Quinta Chiapas misafirlere bölge parkında, Cana Hueca Parkı ve Joyyo Mayu Parkı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tuxtla Guitierrez Merkez Meydanı ile 2,7 mi (4,3 km) ve Canon del Sumidero Ulusal Parkı ile 11,5 mi (18,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 57 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 1 Yatak Odası
Room
Family Süit, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x