Diverxo Hotel & Villas

Tuxtla Gutierrez
Diverxo Hotel & Villas Genel
Diverxo Hotel & Villas Genel
Diverxo Hotel & Villas Dış Mekan
Diverxo Hotel & Villas Dış Mekan
Diverxo Hotel & Villas Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Diverxo Hotel & Villas
Periférico Sur Poniente No. 2255 Col. Burocratica , Tuxtla Gutierrez

Tuxtla Gutierrez bölgesindeki Diverxo Hotel & Villas misafirlere Cana Hueca Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Plaza Crystal Alışveriş Merkezi ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Joyyo Mayu Parkı ile 2,1 km (1,3 mil) ve Marimba Parkı ile 2,3 km (1,4 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 47 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x