Hotel Pushkin

Tiflis
Hotel Pushkin Genel
Hotel Pushkin Genel
Hotel Pushkin Dış Mekan
Hotel Pushkin Dış Mekan
Hotel Pushkin Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
Hotel Pushkin
Bochorma Street 3 , Tiflis

Hotel Pushkin misafirlere Tiflis merkezinde, Tiflis Teleferiği ve Rike Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 2,4 mi (3,8 km) ve Kral Vakhtang Gorgasali Anıtı ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda minibar ve plazma televizyon bulunmaktadır. Odanızda Select Comfort yatak bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Balkon
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak
Deluxe
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası
Luxury
Luxury Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x