Hotel Puerto Canteras

Gran Canaria, Las Palmas de Gran Canaria
Hotel Puerto Canteras Genel
Hotel Puerto Canteras Genel
Hotel Puerto Canteras Öne Çıkan Resim
Hotel Puerto Canteras Dış Mekan
Hotel Puerto Canteras İç Mekan
Image More +19 fotoğraf
Hotel Puerto Canteras
C/ Benecharo, 13-15 Gran Canaria, Las Palmas de Gran Canaria

Hotel Puerto Canteras misafirlere Las Palmas de Gran Canaria bölgesinde, plaj yakınında, Las Canteras Plajı ve La Luz Kalesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Las Palmas Limanı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Santa Catalina Parkı ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Captain restoranı bölgesel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 27 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu mevcuttur. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x