Hotel Provincia Santo Domingo

Batı Nikaragua, Managua
Hotel Provincia Santo Domingo Genel
Hotel Provincia Santo Domingo Öne Çıkan Resim
Hotel Provincia Santo Domingo Dış Mekan
Hotel Provincia Santo Domingo Dış Mekan
Hotel Provincia Santo Domingo Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Hotel Provincia Santo Domingo
Km 7.5 Masaya, 500 Mts Sur, 50 Mts Oeste Batı Nikaragua, Managua

Managua bölgesindeki Hotel Provincia Santo Domingo konaklamanızda, Galerias Santo Domingo Alışveriş Merkezi ve Plaza Las Praderas Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Iglesia Parroquial de Santiago ile 1,8 mi (2,9 km) ve UNAN ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 15 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Managua bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 269 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Oda
Superior
Superior Oda
Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x