Hôtel Providence

Paris
Hôtel Providence Öne Çıkan Resim
Hôtel Providence Dış Mekan
Hôtel Providence Dış Mekan
Hôtel Providence Dış Mekan
Hôtel Providence Dış Mekan
Image More +82 fotoğraf
Hôtel Providence
90, rue René Boulanger , Paris

Hôtel Providence misafirlere Paris merkezinde, Garnier Opera Binası ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Notre Dame Katedrali ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Louvre Müzesi ile 1,4 mi (2,2 km) ve Champs-Elysees (Şanzelize) ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Providence restoranı ideal, bu restoran Fransız mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (1)
Classic
Classic Oda (2)
Junior
Junior Süit (4)
Classic
Classic Oda, Balkon (2)
Superior
Superior Oda, Balkon (3.2, Junior)
Superior
Superior Oda (3.1, Junior)
Room
Superior Oda (3)
Room
Süit (5)
Room
Superior Oda, Balkon (3)
Classic
Classic Oda (2)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x