Hotel Promenade

Rimini Coast, Gabicce Mare
Hotel Promenade Genel
Hotel Promenade Genel
Hotel Promenade Genel
Hotel Promenade Öne Çıkan Resim
Hotel Promenade Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Hotel Promenade
Viale Mare 15 Rimini Coast, Gabicce Mare

Hotel Promenade misafirlere Gabicce Mare merkezinde, San Bartolo Ulusal Parkı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Teatro della Regina ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Misano World Circuit Marco Simoncelli ile 6 mi (9,6 km) ve Rimini Plajı ile 12,9 mi (20,7 km) mesafede.

Hotel Promenade misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

39 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca (ücretli) otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Tepe Manzaralı
Room
Tek Kişilik Oda, Tepe Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda, Tepe Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Dört Kişilik Oda, Tepe Manzaralı
Room
Dört Kişilik Oda, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x