Hotel Premium

Üsküp
Hotel Premium Öne Çıkan Resim
Hotel Premium Kahvaltı
Hotel Premium Kahvaltı
Hotel Premium Kahvaltı
Hotel Premium Kahvaltı
Image More +30 fotoğraf
Hotel Premium
42 Rruga e Bit Pazarit , Üsküp

Hotel Premium misafirlere Üsküp merkezinde, Çifte Hamam Müzesi ve Old Bazaar yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Čifte Amam ile 0,5 mi (0,9 km) ve Eski Çarşı ile 1 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 24 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Business Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (2 Adults + 1 Child)
Room
Süit, 2 Yatak Odası
Room
Süit, Sıcak Su Havuzu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x