Hotel Poukama

Güney Finlandiya, Porvoo
Hotel Poukama Genel
Hotel Poukama Genel
Hotel Poukama Genel
Hotel Poukama Genel
Hotel Poukama Genel
Image More +44 fotoğraf
Hotel Poukama
Emäsalontie 152 Güney Finlandiya, Porvoo

Porvoo bölgesindeki Hotel Poukama misafirlere kongre merkezi bağlantılı, Albert Edelfelt Studyo Müzesi ve J.L. Runeberg's Home ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Kokonniemi ile 7,6 mi (12,3 km) ve Old Porvoo ile 7,7 mi (12,4 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 25 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis ve çamaşırhane vardır. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Sea
Sea Deluxe Twin Room
Family
Family Oda
Room
Forrest Standard Twin Room
Room
Poukama Standard Twin Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x