Motelli Online Oy

Güney Finlandiya, Porvoo
Motelli Online Oy Genel
Motelli Online Oy Genel
Motelli Online Oy Genel
Motelli Online Oy Öne Çıkan Resim
Motelli Online Oy Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Motelli Online Oy
2 Pienteollisuustie Güney Finlandiya, Porvoo

Porvoo bölgesindeki Motelli Online Oy konaklamanızda J.L. Runeberg's Home ve Porvoo Doll and Toy Museum ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Albert Edelfelt Studyo Müzesi ile 2,6 mi (4,3 km) ve Old Porvoo ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

28 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x