Hotel Posta

Livigno City Center, Italian Alps
Hotel Posta Genel
Hotel Posta Genel
Hotel Posta Genel
Hotel Posta Genel
Hotel Posta Genel
Image More +61 fotoğraf
Hotel Posta
Plaza Dal Comun 67 Livigno City Center, Italian Alps

Hotel Posta misafirlere Livigno (Livigno Kent Merkezi) bölgesinde, Valtellina Kayak Merkezi yakınında ve Livigno Kayak Merkezi ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Mottolino Kayak Merkezi ile 0,8 km ve Cassana Kayak Teleferiği ile 1,5 km mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 30 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda
Family
Family Oda, 4 Yatak Odası, 2 Banyolu (Plus)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Jakuzi
Room
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Jakuzi, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x