Bio Hotel Villa Cecilia

Livigno City Center, Italian Alps
Bio Hotel Villa Cecilia Genel
Bio Hotel Villa Cecilia Genel
Bio Hotel Villa Cecilia Genel
Bio Hotel Villa Cecilia Öne Çıkan Resim
Bio Hotel Villa Cecilia Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Bio Hotel Villa Cecilia
Via Sant’Antoni, 86 Livigno City Center, Italian Alps

Bio Hotel Villa Cecilia misafirlere Livigno (Livigno Kent Merkezi) bölgesinde, Valtellina Kayak Merkezi yakınında ve Livigno Kayak Merkezi ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Bromio Termal Kaplıcaları ile 22,3 mi (35,9 km) ve 25 Livigno - Tagliede ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

CERVO, Bio Hotel Villa Cecilia misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için LCD televizyon olan 9 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca sağlık kulübü ve sauna sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x