Hotel Post

Plan De Corones, Italian Alps
Hotel Post Genel
Hotel Post Genel
Hotel Post Öne Çıkan Resim
Hotel Post Dış Mekan
Hotel Post Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Hotel Post
Graben 9 Via Bastioni Plan De Corones, Italian Alps

Hotel Post konaklamanızda Brunico merkezinde, Messner Dağı Ripa Müzesi ve Brunico Şatoları ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu golf dostu otel Mansio Sebatum Müzesi ile 3,3 km (2 mi) ve Kronplatz 1 Teleferiği ile 3,3 km (2 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

39 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Kayak pistinde bir günden sonra oteldeki sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde alışveriş sunulmaktadır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Brunico bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Sigara İçilmez
Süit,
Süit, Sigara İçilmez
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez
Room
Classic Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x