Hotel Porto das Âncoras

Costa Do Descobrimento, Porto Seguro
Hotel Porto das Âncoras Genel
Hotel Porto das Âncoras Öne Çıkan Resim
Hotel Porto das Âncoras Dış Mekan
Hotel Porto das Âncoras Dış Mekan
Hotel Porto das Âncoras Dış Mekan
Image More +87 fotoğraf
Hotel Porto das Âncoras
Rua da Canseira, 215 Praia de Taperapuan Costa Do Descobrimento, Porto Seguro

Porto Seguro (Taperapua Plajı) bölgesindeki Hotel Porto das Âncoras misafirlere Mundai Plajı ve Complexo de Lazer Toa Toa ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Muta Plajı ile 5,1 mi (8,2 km) ve Axe Moi Eğlence Kompleksi ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda Hotel Porto das Âncoras misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 65 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Dört Kişilik Oda
Room
Economy Tek Kişilik Oda
Room
Economy Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Economy Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x