Hotel Porto Allegro - Near Malecon

Pasifik Sahili, Gringo Gulch
Hotel Porto Allegro - Near Malecon Genel
Hotel Porto Allegro - Near Malecon Genel
Hotel Porto Allegro - Near Malecon Öne Çıkan Resim
Hotel Porto Allegro - Near Malecon Dış Mekan
Hotel Porto Allegro - Near Malecon Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Hotel Porto Allegro - Near Malecon
Calle Hidalgo No. 119 Pasifik Sahili, Gringo Gulch

Hotel Porto Allegro - Near Malecon misafirlere Puerto Vallarta (Puerto Vallarta Şehir Merkezi) bölgesinde, Malecon ve Cuale Adası ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Kruvaziyer Terminali ile 3,9 mi (6,3 km) ve Los Muertos Plajı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Apart dairenin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 31 klimalı oda iPod takma konsolu ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için şifreli televizyon kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, minibar ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spa küveti ve spor salonu bulunmaktadır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x