Hacienda San Angel

Puerto Vallarta
Hacienda San Angel Genel
Hacienda San Angel Genel
Hacienda San Angel Öne Çıkan Resim
Hacienda San Angel Dış Mekan
Hacienda San Angel Dış Mekan
Image More +164 fotoğraf
Hacienda San Angel
Miramar 336, El Centro , Puerto Vallarta

Hacienda San Angel misafirlere Puerto Vallarta (Puerto Vallarta Şehir Merkezi) bölgesinde, Malecon ve La Iglesia de Nuestra Senora de Guadalupe (Nuestra Senora de Guadalupe Kilisesi) ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kruvaziyer Terminali ile 3,8 mi (6 km) ve Los Muertos Plajı ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan Hacienda SanAngel Gourmet restoranı uluslar arası mutfak alanında uzman, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Royal
Royal Suite Celestial, 1 Queen Bed, Terrace, Bay View
Signature
Signature Suite Angel's View, 1 King Bed, Terrace, Ocean View
Panoramic
Panoramic Suite Vista de Santos, 1 King Bed, Terrace, Ocean View
Junior
Junior Suite Serafin, 1 Queen Bed, Courtyard View
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Kısmi Deniz Manzarası
Junior
Junior Süit
Room
Presidential Suite San Miguel, 1 King Bed, Terrace, Ocean View
Room
Royal Suite Rincon de Angeles, 1 King Bed, Terrace, Ocean View
Room
Grand Suite San Jose, 1 King Bed, Terrace, Ocean View
Room
Junior Suite Crown view, 1 Queen Bed, Courtyard View, Balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x