Hotel Poretta

Lucciana
Hotel Poretta Genel
Hotel Poretta Genel
Hotel Poretta Genel
Hotel Poretta Genel
Hotel Poretta Genel
Image More +32 fotoğraf
Hotel Poretta
Route de l'aéroport , Lucciana

Hotel Poretta misafirlere Lucciana bölgesinde, havaalanı yakınında, Borgo Golf Club ve Canonica Kilisesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Rico et les Pirates ile 7,5 mi (12 km) ve La Marana Plajı ile 7,6 mi (12,2 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 43 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Lucciana bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x