Clematisso - Hostel

La Marana
Clematisso - Hostel Genel
Clematisso - Hostel Öne Çıkan Resim
Clematisso - Hostel Dış Mekan
Clematisso - Hostel Dış Mekan
Clematisso - Hostel Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Clematisso - Hostel
111 U Pinu , La Marana

Lucciana bölgesindeki Clematisso - Hostel misafirlere deniz kıyısında, Canonica Kilisesi ve La Marana Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan hostel Etang de Biguglia ile 8 km (5 mi) ve Borgo Golf Club ile 8,8 km (5,5 mi) mesafede.

Clematisso - Hostel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirler için 6 klimalı odada mikrodalga fırın mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve çamaşır makineleri gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu hostelde ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov,
Bungalov, Karma Ranzalı Oda (1 bunk bed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x