Hotel Pôr do Sol

Sotavento Islands, Cidade Velha
Hotel Pôr do Sol Genel
Hotel Pôr do Sol Öne Çıkan Resim
Hotel Pôr do Sol Dış Mekan
Hotel Pôr do Sol Dış Mekan
Hotel Pôr do Sol Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Hotel Pôr do Sol
CP N 6 Cidade Velha Ilha Santiago Sotavento Islands, Cidade Velha

Cidade Velha bölgesindeki Hotel Pôr do Sol konaklamanızda, Igreja Nossa Senhora do Rosario ve São Francisco monastery and church ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan pansiyon Real de Sao Filipe Kalesi ile 2,6 mi (4,1 km) ve Estadio da Varzea ile 8,8 mi (14,1 km) mesafede.

Restoranda Hotel Pôr do Sol misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

7 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x