Hotel Limeira

Sotavento Islands, Cidade Velha
Hotel Limeira Genel
Hotel Limeira Genel
Hotel Limeira Genel
Hotel Limeira Öne Çıkan Resim
Hotel Limeira Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Hotel Limeira
ILHA DE SANTIAGO Sotavento Islands, Cidade Velha

Cidade Velha bölgesindeki Hotel Limeira konaklamanızda, Igreja Nossa Senhora do Rosario ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve São Francisco monastery and church ile 9 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Real de Sao Filipe Kalesi ile 1,4 mi (2,3 km) ve Estadio da Varzea ile 7,7 mi (12,3 km) mesafede.

Hotel Limeira misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

35 klimalı oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x