Hotel Pompei

Ciociaria, Fiuggi
Hotel Pompei Öne Çıkan Resim
Hotel Pompei Dış Mekan
Hotel Pompei Dış Mekan
Hotel Pompei Dış Mekan
Hotel Pompei Yerinde Yemek
Image More +8 fotoğraf
Hotel Pompei
Via Macchia D'oro 3 Ciociaria, Fiuggi

Fiuggi bölgesindeki Hotel Pompei konaklamanızda, Fiuggi L'Acqua di Bonifacio VII Kaplıcaları ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Piazza Spada Meydanı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Terme di Fiuggi ile 1,3 mi (2,2 km) ve Fiuggi Golf Club ile 1,8 mi (2,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x