Hotel Bonifacio

Ciociaria, Fiuggi
Hotel Bonifacio Genel
Hotel Bonifacio Genel
Hotel Bonifacio Öne Çıkan Resim
Hotel Bonifacio Kahvaltı
Hotel Bonifacio Yerinde Yemek
Image More +27 fotoğraf
Hotel Bonifacio
Via Rettifilo 47 Ciociaria, Fiuggi

Fiuggi bölgesindeki Hotel Bonifacio konaklamanızda, Piazza Spada Meydanı ve Fiuggi L'Acqua di Bonifacio VII Kaplıcaları ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Terme di Fiuggi ile 0,8 mi (1,3 km) ve Fiuggi Golf Club ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 76 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Engellilere Uygun
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x