Hotel PomMarine

Hastings
Hotel PomMarine Genel
Hotel PomMarine Dış Mekan
Hotel PomMarine Dış Mekan
Hotel PomMarine Dış Mekan
Hotel PomMarine Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Hotel PomMarine
Marine Gardens , Hastings

Hotel PomMarine konaklamanızda Hastings bölgesinde, Carlisle Koyu ve Rockley Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Worthing Plajı ile 1,6 km (1 mil) ve Barbados Müzesi ve Tarih Derneği ile 1,6 km (1 mil) mesafede.

Muscovado Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x