Courtyard by Marriott Bridgetown, Barbados

Saint Matthias
Courtyard by Marriott Bridgetown, Barbados Genel
Courtyard by Marriott Bridgetown, Barbados Genel
Courtyard by Marriott Bridgetown, Barbados Genel
Courtyard by Marriott Bridgetown, Barbados Genel
Courtyard by Marriott Bridgetown, Barbados Öne Çıkan Resim
Image More +29 fotoğraf
Courtyard by Marriott Bridgetown, Barbados
The Garrison Historic Area , Saint Matthias

Courtyard by Marriott Bridgetown, Barbados misafirlere Hastings bölgesinde, tarihi bölgede, Güney Sahili Ahşap Yaya Yolu/Kaldırımı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Surf in Barbados Sörf Okulu ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Carlisle Koyu ile 0,7 mi (1,1 km) ve Rockley Plajı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Centro ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

118 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç LCD televizyon ve uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı çıkış mevcuttur. Hastings bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2700 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Balkon
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Executive Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x