Hotel Plaza Mayor Cali

Pacific Lowlands, Cali
Hotel Plaza Mayor Cali Öne Çıkan Resim
Hotel Plaza Mayor Cali İç Mekan
Hotel Plaza Mayor Cali Oda Düzeni
Hotel Plaza Mayor Cali Banyo Tipleri
Hotel Plaza Mayor Cali Banyo Özellikleri
Image More +17 fotoğraf
Hotel Plaza Mayor Cali
Av. 9AN 14-70 Pacific Lowlands, Cali

Hotel Plaza Mayor Cali misafirlere Cali (Granada) bölgesinde, Lugar a Dudas Sanat Merkezi ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Centenario İş Merkezi ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Chipichape Alışveriş Merkezi ile 1,9 mi (3,1 km) ve Cali Ticaret Odası ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için mutfak olan 25 ayrı ayrı döşenmiş odası mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için sağlık kulübü ve sauna bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Süit
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x