Hotel Playa Westfalia

Karaib Adaları Kıyısı, Limon
Hotel Playa Westfalia Genel
Hotel Playa Westfalia Öne Çıkan Resim
Hotel Playa Westfalia Dış Mekan
Hotel Playa Westfalia Dış Mekan
Hotel Playa Westfalia Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Hotel Playa Westfalia
2 KM al Sur del Aeropuerto de Limon a Mano Izquierda, Playa Westfalia Karaib Adaları Kıyısı, Limon

Hotel Playa Westfalia misafirlere Limon bölgesinde, okyanus kıyısında, Playa Westfalia yakınında ve Playa Vizcaya ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Playa Cieneguita ile 3,1 mi (4,9 km) ve Limon Belediye Pazarı ile 4,8 mi (7,8 km) mesafede.

Hotel Playa Westfalia misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

15 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Habitacion estandar cama matrimonial
Room
Family Dört Kişilik Oda
Room
Standard Oda, 1 Yatak Odası
Room
Standard Oda, 2 Yatak Odası, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x