Hotel La Cueva De Limón

Karaib Adaları Kıyısı, Limon
Hotel La Cueva De Limón Dış Mekan
Hotel La Cueva De Limón Dış Mekan
Hotel La Cueva De Limón Dış Mekan
Hotel La Cueva De Limón Dış Mekan
Hotel La Cueva De Limón Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Hotel La Cueva De Limón
Carretera a Playa Bonita Recepción del Hotel Karaib Adaları Kıyısı, Limon

Hotel La Cueva De Limón misafirlere Limon bölgesinde, plaj yakınında, Asis Esna Park ve Playa Bonita 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Veragua Rainforest Park ile 1,3 mi (2,1 km) ve Playa Los Baños ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Kumarhanede geçirilecek bir gece öncesinde 4 açık yüzme havuzu mükemmel bir dinlenme ve güç toplama olanağı sunar. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Limon bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 431 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Tek Kişilik Oda
Room
Basic Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x